The Square

square

Vil du bo sentralt i København, men samtidig såpass rolig at du kan bevare nattesøvnen? Da vil et opphold på The Square være det du trenger. Hotellet ligger såpass sentralt at du på kort tid kan ta deg til de mest besøkte bydelene av København, men samtidig stille og fredelig nok til at hotelloppholdet blir avslappende.

Om hotellet

The Square er ikke bare et hotell for overnatting, men det skal by på en opplevelse. Med eksotisk interiør og designerrom som byr på en varm og rolig atmosfære, skal du virkelig kunne nyte oppholdet ditt på hotellet. Til og med utsikten skal kunne nytes, da de øverste etasjene gir et vakkert overblikk over byens rådhusplass. Forøvrig kan dette hotellet bestilles direkte på Thesquare sin nettside eller hotellsider som Hotell københavn.

Hotellet huser totalt 267 rom, og er dermed et av de større hotellene i København. Selv de enkleste standardrommene har internett, aircondition og lekkert interiør, men dersom man virkelig vil ha en godbit av et rom må man bestille en Junior Suite Deluxe. Uansett hvordan man bor, så har man umiddelbar tilgang til det yrende København-livet. Spesielt restauranter og utesteder kryr det av i nærheten, og når man har fått nok så tar det kun 20 minutter med buss før man befinner seg på lufthavnen på Kastrup. Dersom du trenger leiebil til oppholdet kan du prøve Leiebilflyplass.no: København.

Servicetilbud og fasiliteter

Som overnattende gjest hos The Square kan du nyte morgenmaten i en eksklusiv restaurant. Denne serverer dessverre ikke måltider senere på dagen, men det skulle ikke være noe problem å finne noen spisesteder i nærheten. Hotellet har også egen bar der man kan kjøpe snacks og drikke. Hotellet disponerer også fire møtelokaler som kan leies av bedrifter på København-tur. Det største rommet har plass til 25 deltakere om gangen, og to av møterommene befinner seg i toppetasjen av bygget. Kanskje blir den vakre utsikten forstyrrende for arbeidet?