Sofitel Budapest Chain Bridge

hotell-budapest

Sofitel Budapest Chain Bridge er et av de mest luksuriøse hotellene i Budapest, som med sine fem stjerner opprettholder en svært høy standard. Dens beliggenheten nær den berømte hengebroen i sentrum av den ungarske hovedstaden gjør at man kan nyte en nydelig utsikt over elven Danube, samt de mange historiske byggene i byen. Hotellet er dessuten et av de aller største i byen, og er definitivt et sted man vil oppholde seg når man skal kose seg på ferie. På nettstedet TripAdvisor har nærmere 3000 overnattende gjester vurdert hotellet til en poengsum på 93 av 100 mulige! Sofitel Budapest kan bestilles på blant annet Sofitel sine nettsider eller hotell Budapest.

Beliggenhet

Bor du på Sofitel Budapest Chain Bridge, så bor du så sentralt som en turist kan ønske seg i den ungarske hovedstaden. Selv fra enkelte av rommene har du nydelig utsikt mot flere av byens severdigheter, og man kan ta seg til fots enten man ønsker å shoppe, spise eller nyte de sene nattetimer på en nattklubb eller en bar. Hotellet huser også eget spa og restaurant, samt et kasino, så det er jaggu meg ikke sikkert at du behøver å forlate hotellområdet for å kose deg. Kjøreturen til lufthavnen like utenfor sentrum av Budapest er antatt å ta omtrent en halvtime.

Rom

Sofitel Budapest Chain Bridge holder hus i en historisk bygning og huser hele 357 gjesterom, og er følgelig et av de største turisthotellene i byen. 54 av disse rommene er suiter. Vi anbefaler at man bestiller et rom med utsikt over hengebroen og elven, som samtidig gir byens beste utsikt over slottet i Budapest. Man kan velge mellom følgende romtyper: Klassisk, Superior, Luxury, og Luxury Club. Alle rommene holder svært høy standard, og er innredet med fasiliteter som TV, badekar, minibar, trådløst internett, kaffemaskin og muligheter for ekstraseng. Hotellet har også en rekke suiter som er av størrelser på 46 kvadratmeter og oppover.

Fasiliteter

Sofitel Budapest Chain Bridge byr på to lekre restauranter, der den ene er i form av en terrassebar med nydelig utsikt over byen. Her serveres mat fra en internasjonal meny, mens Paris Budapest Restaurant er en bistorestaurant. Sistnevnte er også bar når kvelden melder sin ankomst. Hotellet har også en av de mest luksuriøse spaavdelingene i Budapest, med alt fra badestamper til basseng og badstue, samt et omfattende behandlingstilbud. Parkering, klesvask, barnepass og alt annet man forventer av et femstjerners storbyhotell er også inkludert.