O’Callaghan Davenport Hotel Dublin

hotell-dublin

O’Callaghan Davenport Hotel Dublin er et sentrumshotellet i Dublin, som ligger like ved fløtte grøntområder i byens College-park. Det er et moderne hotell som holder hus i en historisk bygning, og som med en sentral beliggenhet byr på et lettvint opphold i den irske hovedstaden. Dessuten har hotellet blitt tildelt fire stjerner for sin service og kvalitet, og er følgelig et av de flottere hotellene i byen. Her bor man moderne og elegant med gangavstand til de fleste severdigheter og attraksjoner, på det som er rangert som et av de bedre hotellene i Dublin av besøkende på TripAdvisor. Hotellet kan blant annet bestilles direkte på hotellets nettsider Davenporthotel.ie/ eller sammenligningsportaler for hotell i Dublin som Hotell Dublin.

Beliggenhet

Beliggenheten til O’Callaghan Davenport Hotel Dublin er meget sentral. Det ligger nærmest midt i hjertet av byen, og i umiddelbar nærhet finner man både nasjonalgalleriet og det nasjonale museet i Irland. Avstanden til severdigheter som Dublin Castle og den historiske gaten Temple Bar er heller ikke verre enn at man kan spasere. Turen til flyplassen antas å ta omkring 25 minutter med taxi.

Rom

O’Callaghan Davenport Hotel Dublin har 103 gjesterom som alle er innredet i tradisjonell, irsk stil, og følgelig er et opphold her perfekt for alle som vil oppleve Irland med sin tradisjonsrike historie. Man kan velge mellom følgende romtyper: King, Double (med to enkeltsenger eller en dobbeltseng), Trippel og Junior Suite. Alle rommene holder høy standard tilsvarende de fire stjernene hotellet har. Fasiliteter som klimaanlegg, kaffemaskin, safe, TV og grunnleggende baderomsfasiliteter er tilgjengelig på samtlige rom.

Fasiliteter

O’Callaghan Davenport Hotel Dublin er et forholdsvis lite hotell, men som kan by på et komplett opphold. Tjenester som romservice og klesvask er tilgjengelig, og trådløst internett koster ikke noe ekstra for overnattende gjester. Hotellet har en egen restaurant i Lanyon’s Restaurant, der frokosten også serveres i form av en tradisjonell irsk buffet. I President’s Bar kan du koble av og nyte enklere måltider når kvelden melder sin ankomst. Det skjer ofte arrangementer på hotellet, så her er det bare å holde øynene oppe!